[CBAN] You are banned from this server
[CBAN] You can complain at : lv
[CBAN] Banned nick : Greenluv^ ( Greenluv^ )
[CBAN] Time remaining : Permanent ban
[CBAN] Reason : aizdomas par wh ( de_dust2_2x2 )
[CBAN] Ban IP : 212.142.105.88 ( 212.142.105.88 )
[CBAN] Ban Steamid : STEAM_0 : 1 : 69104916 ( STEAM_0 : 1 : 69104916 )
[CBAN] Admin : mamka
https://failiem.lv/u/6r6xu7pdm">https://failiem.lv/u/6r6xu7pdm
@🍌knejvs🍌 :: | muti turi sun
|
@🍌knejvs🍌 :: | pis pdir |
@🍌knejvs🍌 :: | pasol nahu |
Mapi mainīt tikai māki, paraugzelli Tev jau visu piedos, tu esi adminu mīlulis
Mamka saēdies sēnes!
Uzreiz varu tev pateikt par šiem screen ko tu iemeti - ieejot manā demo vai tajā pašā hltv (ja vajadzēs bt) var redzēt ka mani nogagoja pats kick.lv par lamuvārdiem, tāpēc neredzu nekādu jēgu mani par to banot. Ja es atzīstu savu banu šajā situācijā par greenluv, jo paspēju noskatīties hltv kamēr banteam darba, bet arī teicu lai noņem banu.
Nu jā, protams, sodu esi izcietis. Pāris dienas atpakaļ tu man pārmeti kaut ko par lamuvārdiem, lai visi redz kāds tu esi paraugzellis.
Pirms prasi kaut ko no citiem, paskaties vai pats dzīvo pēc tiem notekumiem. ;) Visiem patīk pamuļķoties, es saprotu, bet ja nevelc līdzi, tad priekš kam lieto un pēc tam atvainojies par to?
Ganjau tev visu piedos- sakari n shit, tāpēc gaidam kad noskatās dēmo un razhdos.
knejvam brīdinājums! Tas ka sms acc nenozīmē, ka neesi admins!
Greenluvs izslēgs pēc ubana fps override lai nav jādabon bans!
Brīvs, ej spēlē!
Slēgts.
medalus, Hybrid Minds, why so serious?, cruelcin, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, Osiits, no-legal, Greenluv^, HSkill, sync, caw, seiko., Raseens, PD / Kapteinis, Riepa, jollylv, kik0, 6paaudze, Piziks, ariZona1337, Deu, Mežpils, Zii, Kikii., Leh , Lacz, Pilots, eena, X-pAc, Latvians, C0ppy, pankuksh, KrievuJakudza, enrico, tenblunt, Enemijs, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Flabijs, peh, YUInavi, Weksijs, JērsA, Kamiks, kakaataajs, Exc, martiny, ⛔lolwut?, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, ★ToughEnough★, Maruzha, w3Ed!ch7, SintijaL, SM_97823, Jan4a, Wolfyy, siirups, banijs, knejvs, , 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., maar4a, pigmi , dzēsts profils, Capture, Venta, akasi, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Wunderschlange, Sandis., Beyondz, Pickle Laura, Gloks, masieris, HaRZz, <FiZz>, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, MA1M, ZnT, Oskars.R, Crack, `Barbija`, 575, hermis, Hazard, k0minax, Kiwi :], shaize_